Klima Cafe

En god måde at komme i gang med at lave en lokal hub, er ved at arrangere en klima cafe´.

Vi kalder det klima cafe´ fordi det bare drejer sig om at kunne mødes, uformelt og afslappet, og snakke med ligesindede om hvilke ideer eller projekter man har i tankerne, og det kræver ikke meget at arrangere det. En eller flere personer der har lyst til at tage initiativet, kan finde et egnet sted at mødes, det kan sagtens være en lokal cafe´ hvor man kan lave aftale om at mødes til en kop the, kaffe eller hvad man har lyst til, hvis man spørger først er der mange cafe´er der gerne lægger plads til at man kan mødes og måske sidde lidt længere end normalt.

Det kan også være at der er kommunale aktivitetscentre, skoler, biblioteker eller andre steder man kan få lov at mødes, og man kan selvfølgelig også vælge at gøre det hjemme i privaten hvis man har plads. Det drejer sig bare om at kunne mødes på en afslappet måde og udveksle ide´er.

I Skotland har klima cafe´er været brugt struktureret siden 2015 til at skabe basis for lokale initiativer og de har nu et bredt netværk der spreder sig mere og mere, det kan man læse mere om på deres hjemmeside: www.climate.cafe